was successfully added to your cart.

Hilang 4KG dalam tempoh 2 bulan

By October 2, 2017Testimoni 5kg
Customer Puan Hana berjaya turunkan 4kg dalam masa 2 bulan

Berkenalan dengan beliau di branch, masa hana dok kalut isi form order. Tu lah tak mau buat dari rumah kan. Tengah focus isi form, datang someone, indian. Hehe

“Excuse me miss, i nak beli. Tapi dia (staff shaklee) suruh i nak register dengan u. U boleh bagi ke?”
Ngeee berkat asyik dok buat muka tak malu. Pi branch pun dok wat ramai(ramah). Tanpa sangka, hana dapat sorang downline hari tu. Mudah kan Allah hantar rezeki? Hehe

Dia nak beli set slimming sebenarnya. Sebab kwn die consume shaklee turun 7kilos katanya. So hana pun ajar itu ini buat itu ini bla bla bla… kannn hehhee dan beliau beli ALFALFA (detoks) + LECITHIN (pecah lemak) + ESP (protein).

Semalam dia mesej tiba2. Suruh ajar on weight management. (Alhamdulillah. Dia x judge body aku yang gendut ni. Hahaha) and u know what??? #shakleeeffect yang dia rasa, dia inform, turun 4 kilo!!! 2 bulan turun 4 kilo wey !! Aku yang happy lebih. Biasalah tu !! Haha

Lepas tu, tiba2, ada kawan nak register under dia pulak. Lorrr dulu ‘beranak’ instant. Now nak ‘bercucu’ pulak. Bukan main gempak lagi penangan shaklee. Hehehe

#shakleeEffects
#s2families
#s2united

==================
Produk yang diambil:

1. Alfalfa
2. Lecithin
3. ESP

Jadilah ahli VIP Geng Detox
Daftar sekarang dan dapatkan EBook PERCUMA Menu Detox Sihat terus ke email anda.Nota Khas: Email anda adalah rahsia dan dijaga rapi.
GengDetox

Author GengDetox

More posts by GengDetox

Leave a Reply