was successfully added to your cart.

Berat turun sebanyak 4 kg dalam 6 minggu

By October 2, 2017Testimoni 5kg
Berat turun sebanyak 4 kg dalam 6 minggu

Hai kawan2..ada cerita nak kongsi. Bukan nak nunjuk2 tapi ni sebagai motivasi & semangat untuk semua customer & bakal customer saya yang guna SET CADANGAN KURUS BASIC SHAKLEE.
Jangan lupa makan supplemen & jaga sikit nafsu makan tu, Insya Allah boleh dapat body anak dara tu balik walaupun bajet sikit je.

61kg turun 57kg (4kg) in 6 weeks. Kalau ada yang kata “sikit sangat la” “slow sangat la”. Jangan give up sebab kita pakai set basic je pastu kita takde masa nak bersenam. Yang paling penting sekali kita tau supplemen yang kita makan ni SELAMAT, SIHAT, TAKDE KESAN SAMPINGAN dan HALAL. Tak guna cantik tapi terlantar sakit. Betul tak kengkawan?

Jangan lupa hantar kat saya gambar korang pulak. OK BYE.

#shakleeeffect
#s2uFamilies
#s2united

===================
Produk yang diambil:

1. Herblax
2. ESP
3. Alfalfa
4. Lecithin

Jadilah ahli VIP Geng Detox
Daftar sekarang dan dapatkan EBook PERCUMA Menu Detox Sihat terus ke email anda.Nota Khas: Email anda adalah rahsia dan dijaga rapi.
GengDetox

Author GengDetox

More posts by GengDetox

Leave a Reply