was successfully added to your cart.

Berat turun 6 KG dalam masa 2 bulan

By October 2, 2017Testimoni 10kg

Saya consume shaklee awal-awal bukan nak kurus tapi tujuan lain. Tak kisah sebenarnya gemuk ke kurus mula-mula tu. Ye lah.. peduli apa orang cakap-cakap kan. Tapi… kat hati tu kadang-kadang terasa. Kat tempat kerja, pakcik-pakcik dok cakap dok tanya..mak orang ka? kawen lama mana dah? Awat besaq sangat? Sedih.

Awat tah tiba-tiba gemuk. Padahal sampai umur 22, kurus orang panggil papan. Bila gemuk makin menjadi-jadi, self confident pun terbang melayang. Jadi, decide untuk kurus sikit. Berat mula sedar diri tu ialah 63kg, tinggi 159cm. Mula la ambil LECITHIN dan HERBLAX. Lepas tu ESP dan ALFALFA.


Dari May sampai July, berat TURUN tinggal 57kg. Alhamdulillah. Sekurangnya pakcik yang selalu dok tanya tu tegur. Awat makin kuruih? Bos suruh kerja teruk ka? Pulakkk…

#shakleeeffet
#s2uFamilies
#s2united

==================
Produk yang diambil:

1. Lecithin
2. Herblax
3. ESP
4. Alfalfa

Jadilah ahli VIP Geng Detox
Daftar sekarang dan dapatkan EBook PERCUMA Menu Detox Sihat terus ke email anda.Nota Khas: Email anda adalah rahsia dan dijaga rapi.
GengDetox

Author GengDetox

More posts by GengDetox

Leave a Reply